Tom Haagmans

BRANDWEERCONCEPTEN biedt beslissers bij de Veiligheidsregios en brandweerkorpsen de mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor nieuwbouw, verbouw of verduurzaming van hun vastgoed.

Met de realisatie van tientallen kazernes heeft BC kennis opgebouwd van en ervaring opgedaan met werkende concepten die ten grondslag liggen aan een goed functionerende kazerne. Samen met maatschappelijk vastgoed specialist Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V. is geinvesteerd in een conceptaanbod dat is gebaseerd op het 'DESIGN AND BUILD'-principe, eventueel aangevuld met MAINTAIN, het langjarig onderhoud. Door ontwerp en bouw aan elkaar te koppelen zitten alle betrokken partijen vanaf het begin gezamenlijk aan tafel en werken ze interactief aan HUN kazerne. Iedereen praat mee, iedereen heeft invloed. Na overeenstemming over budget, planning en kwaliteit neemt BC de verantwoordelijkheid over door de kazerne volgens de afgesproken uitgangspunten op te leveren. Met alles erop en eraan. Die risico's die hieraan zijn verbonden accepteren we.

Samengevat: Met BC haalt u kennis van zaken en ervaring in huis en loopt u een minimaal risico bij de realisatie van uw kazerne; wij spreken de taal van de brandweerman!!

Tom Haagmans, algemeen directeur Vaessen

 

 

 

Tom Haagmans

Specialist innovatieve contracten bij BRANDWEERCONCEPTEN

"Wij spreken de taal van de brandweerman!”